Toonaangevend in Tandtechniek
AFSPRAAK MAKEN?
bel: 085 - 877 10 13
of vraag onze brochure aan
gezicht_links

WELKOM BIJ VIADENTAL

Een bedrijf met veel ervaring. Viadental is een onderneming waarin twee tandtechnische bedrijven zijn samengegaan. Viadental beschikt over jarenlange kennis en ervaring en werkt uitsluitend met CE-gecertificeerde producten en materialen van gerenommeerde leveranciers.

gezicht_rechts

Viadental maakt tandtechniek haalbaar en betaalbaar

Het laboratorium van Viadental bevindt zich in Epe. Van hieruit worden oplossingen geboden voor elk tandtechnisch vraagstuk.

Ons laboratorium voorziet onze klantenkring van de laatste technologische producten en innovaties in de tandtechniek. Hierbij maken wij gebruik van de meest innovatieve systemen en materialen (wij werken ook digitaal). Een efficiënt netwerk, optimale communicatie en lage overheadkosten maken het voor Viadental haalbaar om met scherpe tarieven te werken.

Kwaliteit en service staan bij Viadental voorop omdat we weten hoe belangrijk het voor de tandarts en patiënt is. De tandarts en patiënt zijn slechts gebaat bij een hoogwaardig product dat op tijd geleverd en makkelijk geplaatst wordt. Daarom garanderen wij 6 dagen in de week binnen 24 uur een tandtechnicus op uw praktijk voor eventuele ondersteuning. 

Waarom Viadental?

Bij tandtechniek is een goede communicatie tussen de tandarts en tandtechnieker van uitermate groot belang. Daarom staan service en echt persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel.

Haal- en brengservice verloopt via onze eigen koeriersdienst in samenwerking met PS Nachtdistributie BV, levering op afspraak en uiterlijk binnen 10 werkdagen.

Viadental is volledig digitaal, Naast uw traditionele afdrukken kunt u ook bij ons terecht met uw intra-orale scans (o.a. Medit / 3Shape Trios / iTero).

 

 


Viadental
Hoofdkantoor
Quickbornlaan 15
8162 ES Epe
Nederland

Vestiging Epe
Hoofdstraat 34
8162 AJ Epe
Nederland

t: +31(0)85 877 10 13
e: info@viadental.nl
Medit T710 monitior
ViaDental auto

Eigen koeriersdienst in samenwerking
met PS Nachtdistributie BV