Toonaangevend in Tandtechniek
AFSPRAAK MAKEN?
bel: 085 - 877 10 13
of vraag onze brochure aan

WIE ZIJN WIJ?

Jochen Walthuis en Richard Ummels besloten in 2005 het bedrijf Dental Ceramics op te richten. Aansluitend volgde een tandtechnisch laboratorium in Epe. De kwaliteit van de tandtechniek, gepaard aan een uitstekende service en scherpe prijs, bleek een succes en Jochen en Richard zagen toekomst in de ontwikkeling van deze nieuwe manier van dentale dienstverlening.

Jochen’s expertise ligt op het gebied van inkoop, tandtechniek en de relatie met klanten en leveranciers. Door de jaren heen heeft hij meer inzicht gekregen om te kijken of er ruimte is voor een nieuw tandtechnisch concept gebaseerd op hoogwaardige kwaliteit en vooral ook eerlijke prijzen. Persoonlijk contact staat bij hem hoog in het vaandel.  

Richard is verantwoordelijk voor het Viadental-laboratorium in Epe. Na een interne opleiding als tandtechnieker bij een groot tandtechnisch laboratorium in Apeldoorn, specialiseerde hij zich de afgelopen 20 jaar in alle facetten van het vak. Complexe prothetische werkstukken zijn dagelijkse kost. Richard was jarenlang hoofd van een groot tandtechnisch laboratorium in Deventer voordat hij de overstap maakte naar Dental Ceramics en later Viadental. Samen zijn zij een sterk team waar een goede kwaliteit gepaard met een goede service voorop staat.

 


Viadental
Hoofdkantoor
Quickbornlaan 15
8162 ES Epe
Nederland

Vestiging Epe
Hoofdstraat 34
8162 AJ Epe
Nederland

t: +31(0)85 877 10 13
e: info@viadental.nl
Medit T710 monitior
ViaDental auto

Eigen koeriersdienst in samenwerking
met PS Nachtdistributie BV